• Радно време: Пон - Пет: 7.30-15.30

  • Број телефона: +381 21 529 444

  • Контакт адреса: zavurbvo@gmail.com

Архива вести

28. Салон урбанизма

У категорији: РЕГИОНАЛНИ И ПРОСТОРНИ ПЛАНОВИ ПОДРУЧЈА ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ:

 

- 1. награда ППППН ПИО "Потамишје" (одговорни планери Свјетлана Реко и Тања Топо); У категорији: ИСТРАЖИВАЊА, СТУДИЈЕ И ПРОЈЕКТИ ИЗ ОБЛАСТИ ПРОСТОРНОГ И УРБАНИСТИЧКОГ ПЛАНИРАЊА:

- 1. награда Студија развоја микролокација марина на територији АП Војводине (синтезни тим Владимир Пихлер, Марина Митровић, Теодора Томин Рутар).

Традиционалну манифестацију институција које раде просторне и урбанистичке планове организује Удружење урбаниста Србије, ове године под покровитељством Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Града Ниша.

salon1 Поред радова из Србије, на Салону су учествовали радови из Босне и Херцеговине, Републике Српске, Црне Горе, Хрватске, Словеније, Северне Македоније, као и радови из Кине и по први пут рад из Африке, из Руанде.

salon2 Имајући у виду традиционални карактер, у стручним круговима Салон је препознат као пресек досадашњих сазнања, остварења, као и упознавање и размена искустава.

salon3

salon4

salon5

 

logo cir

Урбанистички завод АП Војводине основала је Народна скупштина АП Војводине 1950. године као установу од покрајинског значаја

Адреса

Железничка 6/III, 21101 Нови Сад

+381 21 529 444

zavurbvo@gmail.com

Пон - Пет: 7:30 - 15:30

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 85 гостију и нема пријављених чланова