• Радно време: Пон - Пет: 7.30-15.30

  • Број телефона: +381 21 529 444

  • Контакт адреса: zavurbvo@gmail.com

Архива вести

Сусрети просторних планера Србије – 2019

planeri2
На скупу су одржане три панел дискусије на теме: „У сусрет Просторном плану Републике Србије и новом инвестиционом циклусу“ и „Просторно планирање подручја посебне намене“, у којима су активно учешће имали представници ЈП „Завод за урбанизам Војводине“, упознајући остале учеснике са информацијама везаним за просторне планове чији је обрађивач Завод.

 

planeri3 У оквиру теренског рада, учесници скупа су имали прилике да дискутују на тему еколошких потенцијала и ризика у планирању заштићених подручја, где је као пример узет Парк природе Шарган – Мокра Гора.

planeri5 Учесници Скупа су били представници институција, организација и предузећа: Инжењерске коморе Србије, Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије; Министарства одбране Републике Србије; Географског факултета Универзитета у Београду; Архитектонског факултета Универзитета у Београду; Института за архитектуру и урбанизам Србије; Саобраћајног института ЦИП; ЈП „Завод за урбанизам Војводине“; GDI Solutions d.o.o.; Парка природе Мокра Гора; Завода за заштиту природе Србије; ЈП Урбанизам Крагујевац; Републичкoг завода за заштиту споменика културе, јединица локалне самоуправе и други.

 planeri6

planeri7

planeri8

planeri9

planeri10

planeri11

 

logo cir

Урбанистички завод АП Војводине основала је Народна скупштина АП Војводине 1950. године као установу од покрајинског значаја

Адреса

Железничка 6/III, 21101 Нови Сад

+381 21 529 444

zavurbvo@gmail.com

Пон - Пет: 7:30 - 15:30

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 78 гостију и нема пријављених чланова