архива вести


Нови Сад, 11. јул 2014.

Потписан уговор са извођачем радова на пројекту „Рехабилитација прекограничног путног правца Тисасигет - Ђала“

У просторијама ЈП Завод за урбанизам Војводине у Новом Саду, 11. јула 2014. године, одражано је свечано потписивање уговора са изабраним извођачем радова на пројекту „Рехабилитација прекограничног путног правца Тисасигет - Ђала“.

Потписивању уговора присуствовали су директор Завода за урбанизам Војводине, Владимир Зеленовић, директор компаније "Војпут", Душко Дражић, покрајински секретар за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине, Слободан Пузовић, као и друге заинтересоване стране.
Директор Зеленовић, у уводном излагању, присутне је упознао са самим пројектом као и критеријумима на основу којих је изабран извођач радова.

Пројекат се одвија у оквиру ИПА Програма прекограничне сарадње између Мађарске и Србије. Укупна вредност пројекта је 1.735.460 евра, а финансиран је из буџета Европске уније. Од те суме српској страни припада 885.485 евра, а дужина деонице за рехабилитацију са стране Републике Србије је 2.675 м.
Након потписивања уговора приступиће се реализацији самих радова. Потом ће уследити завршни радови и контрола извршених радова, а рехабилитовани путни правац ће по завршетку пројекта бити предат на употребу општини Нови Кнежевац.
  • контакт информације
  •   zavurbvo@gmail.com
  •               021/529-444
  • контакт